ALCANAR

Bargalló anuncia inversions a l’IES Sòl de Riu d’Alcanar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ALCANAR

02/02/2019

El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va visitar divendres diversos centres educatius d’Alcanar i les Cases. Entre ells l’Institut Sòl de Riu que enguany celebra el seu 25è aniversari. El conseller va assegurar que el futur de l’institut passa per la millora i ampliació de les infraestructures i per una major oferta en cicles formatius.

L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, es va mostrar encantat de celebrar aquesta efemèride i va celebrar l’anunci del conseller d’invertir en el centre.

D’altra banda la directora de l’institut, Carme Caballé, va assegurar que continuaran treballant incansablement com en els darrers vint-i-cinc anys per obtenir millors resultats i per evitar l’abandonament escolar. Caballé també va celebrar l’anunci d’inversions i va destacar< la idea d’ampliar la oferta formativa per donar resposta als joves del territori.

El conseller també va visitar l’Escola el Marjal de les Cases on va ser rebut per la direcció i l’alumnat del centre i també va conèixer l’Escola Joan Baptista d’Alcanar on es va reunir amb l’AMPA i el director del centre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>