L'AMETLLA DE MAR

Bargalló es reuneix amb la comunitat educativa de l’Ametlla de Mar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | L'AMETLLA DE MAR

17/11/2018

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, s’ha reunit aquest divendres amb els directors d’escoles i instituts de l’Ametlla de Mar. La trobada ha tingut lloc a l’Ajuntament amb la presència de l’alcalde, Jordi Gaseni, qui ha agraït poder compartir inquietuds amb el màxim responsable d’educació a Catalunya.

A la reunió estaven els directors del cinc centres de la població: la Llar d’Infants municipal, l’Escola de Música, l’Escola Sant Jordi, l’Institut Candelera i l’Escola de Capacitació Nauticopesquera, a més de les AMPES. El conseller ha indicat que li agrada saber de primera mà la realitat educativa del país i ha destacat que s’hagi parlat sobretot d’innovació educativa.

Sobre l’Escola de Capacitació Nauticopesquera, el conseller, ha assegurat que volen una oferta encara més potent i que hi hagi més dones i ha avançat que s’està treballant en una nova proposta. D’altra banda, Bargalló considera clau l’aprenentatge de llengües i ha assegurat que el Batxibac que s’imparteix a l’Ametlla de Mar, i que permet la obtenció de la doble titulació de batxillerat espanyol i francès, demostra l’excel·lència del sistema educatiu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>