L'AMETLLA DE MAR

Batet diu, sobre els indults, que no s’han d’avançar escenaris


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | L'AMETLLA DE MAR

22/09/2018

La ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, ha assegurat que des del govern espanyol respecten el poder judicial i les seues decisions i ha indicat que no s’han d’avançar escenaris que no se sap si es donaran. Ho ha dit en referència a les declaracions de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, que s’ha mostrat partidària d’indultar els polítics presos una vegada jutjats i condemnats si aquests ho demanen.

Batet també ha demanat als partits polítics que a l’hora de votar els pressupostos ho facin en funció del contingut. Ho ha dit en resposta a unes declaracions del president del PDeCAT, David Bonvehí, on assegurava que la formació no tindria cap mania en fer caure Sánchez si aquest no actuava diferent de Rajoy.

Batet ha fet les declaracions des de l’Ametlla de Mar on aquest dissabte ha participat al Consell de la Federació del PSC de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>