ASCÓ

Bon inici d’any dels referents futbolístics ebrencs

Maria Acosta | ASCÓ

12/01/2015

A Tercera Divisió, l’Ascó ha estrenat el 2015 amb una victòria molt disputada contra el Santfelieunc. En l’última jornada de la primera volta, els de la Ribera d’Ebre van haver de suar, ja que els locals van dominar de manera molt clara la primera part. Ja en el segon temps, els de Miguel Rubio van canviar la dinàmica del partit i decantar la balança al seu favor. L’home decisiu va ser Eizaguirre, autor dels dos gols del partit.

Pel que fa a la Primera Catalana, la Rapitenca, iniciava l’any amb un partit a casa i, tot i que durant la primera part de l’encontre no hi va haver un dominador clau, els ebrencs van endur-se per davant a un Torredembarra que porta nou jornades sense conèixer la victòria. El partit va concloure amb un 2 a 0, uns punts que situen a La Rapitenca en setena posició. D’altra banda, l’Amposta comença amb molta il·lusió, ja que el club compleix el seu centenari. Els del Montsià viatjaven fins a Sant Boi de Llobregat per veure’s les cares amb el tercer classificat. Els d’Antoni Teixidó van tornar a casa amb un empat d’u a u, però satisfets per la feina feta.

En un dels derbis de la jornada de Segona Catalana, La Cava es va imposar per la mínima al Deltebre. Tot i les ocasions del conjunt local durant la primera part, no hi va haver un domini clar per cap de tots dos equips i el marcador es va mantenir immòbil fins al descans. A la represa, els visitants, La Cava, van intensificar el seu joc i així van obtenir la seva recompensa.

El Batea va perdre el lideratge de Tercera Catalana en el matx al Municipal de la Cala en empatar contra l’Ametlla de Mar a un, en el partit de la jornada de Canal 21 d’aquesta setmana. Sam obria la llauna a favor dels locals i a tres minuts pel final Agustí establia l’empat.