DELTEBRE

Bona imatge de la Cava, tot i jugar amb 10


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

11/02/2019

La Cava 1 – 1 Aldeana

La Unió Esportiva Aldeana arribava al camp de la Cava sota la nova direcció de Bartolomé Meca. Amb una bona primera part de l'equip groc, va ser l'equip local qui es va avançar al marcador ben d'hora, al minut 8, quan Edgar Samper aprofitava el robatori i contraatac per l'esquerra, rematant una passada fins al fons de la porteria d'Auré.

Amb tot, l'Aldeana ha portat el control del partit durant la primera part. Al minut 19, un córner acaba en penal per l'agarrada de samarreta a un jugador aldeà. Dídac Rius és l'encarregat de pujar el gol de l'empat a l'electrònic de Deltebre.

A la segona meitat, canvi de guió. Tot i jugar amb 10 homes per l'expulsió de Mario Arques per una falta perillosa just abans del descans, l'equip cavero va mantenir el ritme de joc, imposant-se a l'Aldeana, però sense materialitzar res més. Al final, repartiment de punts que serveixen a la Cava per a avançar fins a la vuitena posició amb 32 punts. En canvi, l'Aldeana perd una posició i és sisè amb 35 punts.

Sense sorpreses al capdavant

A la part alta de la Tercera Catalana, no hi ha hagut sorpreses, i tots els equips han guanyat els seus partits. El Perelló continua una setmana més líder després de guanyar per la mínima a l’Olímpic Móra d’Ebre que segueix situat a la part mitjana de la classificació. Tampoc va fallar el Jesús i Maria, que va protagonitzar la golejada del cap de setmana, guanyant per 0-7 a un Alcanar que ja està condemnat. Sense novetats, també van guanyar el Batea a l’Ametlla per 0-3, la Rapitenca B al Masdenverge per 1-3, i el Flix, que s’imposava al camp de la Ventonella per 2-1 al Santa Bàrbara.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>