BOT

Bot enceta una setmana de cinema amb el segon festival InFCTA


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | BOT

06/08/2018

Amb la idea d'apropar el cinema a una comarca petita com la Terra Alta, este diumenge s'inaugurava la segona edició d'InFCTA, el Festival de Cinema de la Terra Altra que torna a posar la petita localitat de Bot en l'objectiu del panorama cinematogràfic del país durant uns dies.

Convidat especial per a la inauguració el director de cinema Juanjo Giménez, guanyador d'un Goya el 2017 a Millor Curtmetratge de Ficció i nominat als Oscar per 'Time code', Giménez es va mostrar molt content per poder conversar amb el públic local d'una forma molt propera després de veure quatre dels seus curts.

Després d'un primer any de prova, l'alcalde de Bot, Lluís Agut, es mostra molt optimista després d'una primera jornada amb molta participació, i espera que a poc a poc el festival es faça més gran i done a conèixer al poble de Bot i la Terra Alta des del punt de vista cinematogràfic.

InFCTA no acabarà fins a l'11 d'agost i les pel·lícules i curts es podran veure en diversos pobles de la comarca com Gandesa o Caseres. A més es retrà homenatge a Javier Escarcheller, un home de 101 anys que tota la vida ha lluitat per promocionar el cinema en l'àmbit rural.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>