BOT

Bot serà un any més la capital del cinema de la Terra Alta amb el festival In-FCTA


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquin Domingo | BOT

23/04/2019

El passat dissabte, 20 d’abril dins els actes de la mostra Vi-Bot-Jazz, es va presentar el cartell de la tercera edició del Festival de Cinema de la Terra Alta In-FCTA 2019, que se celebrarà a Bot el proper mes d’agost.

Cal destacar la participació del conegut actor català Ivan Massagué en la presentació del cartell, i la participació del grup de dinamització Sorolla’t.

L’acte va anar maridat amb els millor vins de la comarca i alguns petits tastos culinaris de la restauració local, a ritme de jazz a càrrec de Pau Montoya Jazz Quartet. Així ens ho explica la tinent d’alcalde de Cultura de Bot, Magda Falcó.

De cara a la nova edició del festival podrem veure des de curtmetratges a pel·lícules llargues, música en directe, teatre i foc al carrer, així com també es projectarà el nou film del mateix Ivan Massagué.

L’In-FCTA pretén ser a la llarga un festival de cinema de referència gràcies a l’esforç i dedicació de totes les persones que treballen però sobretot per la bona acollida per part del seu públic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>