AMPOSTA

Caçar gambusins als Ullals de Baltasar, proposta de l’XYZ


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | AMPOSTA

22/07/2019

Dotze càmeres de videovigilància controlaran des del 27 de juliol fins al 15 de setembre la zona dels Ullals de Baltasar, un dels paratges més singulars del Parc Natural del delta de l’Ebre. La missió d’aquestes càmeres és confirmar la presència d’un ésser fantàstic en aquest espai natural. Es tracta d’una intervenció artística d’Albert Gusi, guanyador de la convocatòria d’art públic i instal·lacions a emplaçaments singulars a les Terres de l’Ebre XYZ, que impulsa Lo Pati-Centre d’Art Terres de l’Ebre. Gusi ha detallat com sorgeix la idea d’aquest projecte.

El projecte artístic pretén provocar la ciutadania a través de l’art contemporani en un espai natural.

El director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal, ha explicat que el projecte reivindica la multifunció dels espais naturals.

La codirectora d’XYZ, Antònia Ripoll, ha afirmat que amb aquestes intervencions efímeres allò que es busca es treure l’art al carrer.

El proper dissabte, 27 de juliol a les 18:00 hores, tindrà lloc la inauguració de la instal·lació que consistirà en una batuda per trobar el gambusí. L’organització convida tothom a assistir-hi i que portin estris com ara xarxes o cabassos per poder-lo caçar.

XYZ és una convocatòria bianual d’intervencions efímeres en espais singulars de les Terres de l’Ebre. Aquesta és la quarta edició i en les anteriors s’han dut a terme instal·lacions al pont penjant d’Amposta, el braç de Trabucador i les torres de la Carrova i Campredó.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>