L'ALDEA

Capella: ‘La solució passa per dictar una sentència absolutòria’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | L'ALDEA

23/02/2019

La Consellera de Justícia, Ester Capella, va ser divendres a l’Aldea on va signar el Llibre d’Honor del consistori i on va fer una visita als Jutjats de Pau. Capella va explicar que està seguint el judici als presos independentistes i va assegurar que els veu forts i determinats. Per a la Consellera la solució és dictar una sentència absolutòria perquè, diu, complir el mandat democràtic no és delicte.

Capella va explicar que en tots aquests anys als carrers de Catalunya no hi ha hagut violència i que la única que s’ha exercit ha estat la dels cossos policials espanyols l’1-O. Reclama que es faci justícia i que s’actuï amb imparcialitat.

La Consellera va alabar les instal·lacions del jutjat de l’Aldea que va qualificar de digníssimes i posteriorment es va dirigir a la Llar de Jubilats per saludar als seus membres. Capella va acabar el dia al Col·legi d’Advocats de Tortosa on se celebrava la festivitat de Sant Raimon de Penyafort.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>