VINEBRE

Carim es planteja optar a la reelecció ‘si el país ho necessita’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | VINEBRE

23/08/2018

L’alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha deixat entreveure que podria optar a la reelecció en les municipals del 2019. En acabar el sopar literari del Premi de Narrativa de la Ribera d’Ebre, i a preguntes dels periodistes, Carim va afirmar que encara no tenen res pensat, però que durant la tardor decidirà si tornar a presentar-se com a cap de llista. En qualsevol cas, Carim va afirmar que, si és necessari, estarà al servei del país.

Carim va voler aclarir així el contingut del seu discurs durant el sopar literari, que alguns van interpretar com un comiat com a alcaldessa de Vinebre, abans de les municipals de l’any que ve.

A finals de juliol passat, la també presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va revalidar el suport dels 18 consellers dels tres grups que formen part del govern comarcal: el PDeCAT, la FIC i Esquerra. Això va ser després que el president del PDeCAT a la comarca, Pau Daniel Serrano, demanés la dimissió de Carim, un cop que l’alcaldessa de Vinebre va decidir abandonar el partit al·legant que no se sentia “ni integrada ni seduïda pel seu projecte polític”. Carim va recordar que al 2015 va guanyar les municipals a Vinebre sense militar en cap partit, i que en realitat va ser proposada com a presidenta per la FIC, ja que Convergència no tenia majoria absoluta.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>