VINEBRE

Carim optarà a la reelecció a Vinebre i sumarà per ERC


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | VINEBRE

24/04/2019

Gemma Carim ha confirmat este dimecres que optarà a la reelecció com a alcaldessa, amb la candidatura Projecte per Vinebre-Agrupació Municipal, una llista que sumarà per Esquerra. Carim, que fa quatre anys va presentar-se per CiU, ha recordat que al juliol de l’any passat va haver de deixar el PDeCAT, i que el partit va demanar la seua renúncia com a presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Per tant, ha rebutjat d’entrada totes les crítiques que a partir d’ara puga rebre des del PDeCAT.

Carim ha reconegut que va tenir molts de dubtes, perquè sabia que si optava a la reelecció havia de fer el pas que ara ha fet. I que això la col·locava de nou “en el punt de mira”.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Carim ha fet un balanç molt positiu del mandat al Consell Comarcal i també a l’Ajuntament de Vinebre. Quant al seu municipi, l’alcaldessa ha destacat l’aposta pel turisme i el patrimoni cultural, així com el sanejament de les finances municipals. L’alcaldessa també ha avançat que un dels projectes de futur passa per l’adquisició de cases al cor del nucli antic, per fer-hi una actuació innovadora.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>