LA SÉNIA

Centenars de persones tornen a participar en la Diada del Recapte


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | LA SÉNIA

08/05/2018

Centenars de persones van degustar aquest dilluns del recapte, el plat típic de la Sénia. Aquest poble del Montsià va celebrar la 36a diada del Recapte baix l'ombra dels arbres del Parc Municipal. Els restauradors seniencs van ser els encarregats de preparar aquesta olleta, i els quintos de l'any 2000, els que reparteixen el plat.

El recapte és una recepta tradicional que es fa a partir de fesols, patata, cardo, carlota, alls tendres i diferents parts del porc com el morro, la pota, a més de xoriç i botifarra negra.

Aquesta festa tanca la 15a edició de les Jornades Gastronòmiques del Recapte de La Sénia que des de l'Ajuntament ja veuen com una segona festa major coincidint amb l'arribada del bon temps primaveral.

Així, durant quatre dies de jornades, a més de degustar plats i tapes al voltant de la cuina tradicional senienca també s'han pogut veure les conegudes curses de cavalls, enguany amb participació de Pura Sang anglesos que han fet venir a molts curiosos d'altres pobles del voltant.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>