L'ALDEA

Chavarria (Podem L’Aldea): ‘El segell Infoparticipa és una farsa’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | L'ALDEA

18/05/2018

La secretària general de Podem L’Aldea, Marina Chavarria, ha afirmat aquest divendres que el segell InfoParticipa és “una farsa”. En concret, es tracta d’una certificació a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que cada any lliura el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), després d’analitzar els webs municipals. I enguany, l’Aldea ha estat l’únic ajuntament de la província de Tarragona que ha assolit un 100% en tots els indicatius analitzats.

Podem L’Aldea fa un parell d’anys que denuncia la falta de transparència a l’Ajuntament de l’Aldea. De fet, Chavarria assegura que des del 2016 ha presentant 58 instàncies per accedir a informació pública. A més, ha hagut de recórrer al Síndic de Greuges i a la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública.



A banda dels estats de comptes de l’empresa d’aigües i del centre de dia, Podem denuncia que al portal de la transparència no hi troba ni els decrets d’alcaldia ni les actes de la comissió de seguiment que formen Esquerra, al govern, i el PDeCAT, a l’oposició. De fet, Chavarria també ha criticat la tasca de l’oposició.

Per tot plegat, Chavarria ha demanat la dimissió de l’alcalde, Dani Andreu, i del regidor de Mitjans de Comunicació, Simon Falcó.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>