JESÚS I MARIA

Cinquens! ... i la setmana que ve podrien acabar tercers

Albert Pascual | JESÚS I MARIA

14/03/2016

El Jesús i Maria continua endavant amb una molt bona segona volta de la temporada i aquest cap de setmana han superat al Vila-Seca en un partit on els d'Antoni Teixidó han hagut de treballar de valent.

La victòria per 2 a 0 suposa assegurar la permanència a primera catalana, però des del club encara hi ha marge per a pensar més enllà.

La primera meitat va servir als dos equips per a mesurar les seves forces i no es van produir massa oportunitats de gol. Taranilla i Gallego ho van intentar però sense superar al porter Rodri.

En canvi a la segona part, el domini de l’equip ebrenc va ser clar i els d’Antoni Teixidó disposaren de jugades clares de gol, fins i tot un penal que Alberto Cuenca va fallar.

El primer gol va tardar a arribar. Al minut 73’, Ike juga de cap amb Herrero qui marca l’1 a 0 i poc després sentencia Iván González després d’una gran jugada que acaba en gol al minut 79’.

Amb aquest resultat el Jesús i Maria ja és cinquè. La setmana que ve toca un Santboià que està a tres punts i aquesta setmana ha perdut amb el Vilanova.