TORTOSA

Comença el segon festival Terres Catalunya


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TORTOSA

02/05/2018

Aquest dimarts al vespre, al Museu de Tortosa, es va celebrar la recepció oficial als assistents a la segona edició del festival terres Catalunya Eco&Travel Film Festival. Amb aquest primer acte de benvinguda donem el tret de sortida a 4 dies d'un festival especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges que ha rebut prop de 250 inscripcions d'arreu de l'estat espanyol i que és l'únic especialitzat en audiovisual turístic que se celebra a Catalunya i a tot l'Estat.

Més de 150 professionals del màrqueting, el turisme i la comunicació s'han acreditat per participar en aquesta edició del terres LAB, el congrés que des de la Seu de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i en paral·lel al festival terres Catalunya, proposa un marc de debat per reflexionar sobre les interrelacions entre la indústria del turisme i la de l'audiovisual amb l'objectiu d'anticipar i analitzar les tendències comunicatives més exitoses.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>