LA RÀPITA

Comença la gimnàstica rítmica escolar territorial a la Ràpita


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | LA RÀPITA

29/01/2019

Les grades plenes i la pista arrebossar d’il·lusió, nervis i colors vius. Així començava la primera jornada de gimnàstica rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Una fase territorial que tindrà quatre jornades on participaran gimnastes d’equips del Baix Ebre i del Montsià.

Un centenar de participants des de la categoria benjamí fins a la cadet, amb tres nivells diferents de competició (A, B i C) i també uns 25 conjunts (duos, trios i quartets).

Les jornades de gimnàstica rítmica se celebren durant tot un dia per tal de crear un dia on familiars i amics puguin gaudir de tots els espectacles, així com de l’entrega de trofeus.

Des del Consell Esportiu del Montsià, senten satisfacció i valoren positivament que any rere any augmenti la participació, es conservi el nivell i la qualitat en aquestes competicions.

La competició és important però en les trobades territorials de rítmica, a més a més s’aprèn sobre el respecte, entre altres valors.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>