TARRAGONA

Comencen els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, a Canal 21 Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | TARRAGONA

22/06/2018

Ha arribat el dia i els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018 han començat, aquest matí, amb les primeres competicions, de voleibol, futbol i tir amb arc, l'obertura de l'Anella Olímpica i un ampli dispositiu de seguretat preparat, i també de mitjans de comunicació. 16 seus, prop de 4.000 esportistes, 3.500 voluntaris, 33 disciplines... i avui comença la programació especial de Canal 21 Ebre. Aquesta nit els oferirem en directe la Cerimònia Inaugural des del Nou Estadi. Aquesta és la crònica de les primeres hores dels Jocs.

Primera hora del matí, Anella Mediterrània de Campclar, prop de 30 graus de temperatura. Dia calorós per l'estrena dels Jocs Mediterranis i l'obertura d'aquestes instal·lacions, el principal llegat físic dels Jocs. Només entrar hi trobem el llac, futura zona de lleure entre Bonavista i Camplar. I la zona verda que dibuixa al fons, el nou Palau d'Esports Catalunya. Les instal·lacions estan a punt, i aquest matí ja s'hi començava a veure moviment, sobretot a la piscina olímpica, inaugurada fa pocs dies. Més plena que en un curset de natació típic d'aquestes dates. Els nedadors olímpics volien provar-la abans de l'inici de les competicions aquest dissabte. On ja han començat les competicions és a la pista d'atletisme, les de tir amb Arc, encara que sense públic. Només alguns familiars d'arquers, com el mundialista espanyol Pablo Acha, que ha portat a Tarragona els seus pares i familiars que ja han gaudit de la seua primera victòria als jocs.

L'arribada de milers d'espectadors, a partir de demà, serà el repte més important dels que aspiren ser, i ja ho són en dades, els millors Jocs Mediterranis de la història. I els voluntaris en seran part important.

I tot plegat seguit per un equip de 130 professionals de la Xarxa de Comunicació Local entre els que estan Clara Seguí, Josep Bort i Eduardo Bertolín de Canal 21 Ebre, que ja ha començat a treballar per la programació especial que s'oferirà durant tota la setmana des de Tarragona. Canal 21 Ebre oferirà retransmissions de la majoria de competicions, butlletins horaris cada dues hores i a la nit, un programa especial amb el resum de tota la jornada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>