TORTOSA

Comencen els actes del 18è aniversari de la PDE


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

15/09/2018

Són les noves generacions de la lluita antitrasvassista que aquest dissabte compleix 18 anys. Celebren el seu aniversari amb actes ben diversos, entre ells, la repintada del mural del riu a Tortosa. Al seu costat, la Pepita i la Carme són dues de les dones que formen part del moviment des dels inicis i així és com ho recorden.

Elles confien en les noves generacions i estan orgulloses de que aquest mural formi part de la identitat ebrenca.

La Plataforma en Defensa de l’Ebre va nàixer el 15 de setembre de l’any 2000 amb la primera assemblea ciutadana. Va ser la resposta a l’intent del govern del PP de tirar endavant el Pla Hidrològic Nacional. La lluita continua activa.

La majoria d’edat de la PDE se celebra durant tot el cap de setmana i ha començat amb aquesta repintada de mural. També hi haurà un debat amb joves de tota la conca, una exposició de cartells i fotografies i un sopar popular amb l’actuació de Los Sirgadors. Mentre que diumenge serà el dia de la Piraguada en Defensa de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>