ALCANAR

Confirmen l’existència d’una gran obra d’enginyeria al jaciment de Sant Jaume


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ALCANAR

08/10/2018

Les darrers excavacions al jaciment de Sant Jaume-Mas d’en Serrà, a Alcanar, han permès confirmar la existència la gran obra d’enginyeria, una superfície de gran dimensions sobre la qual es va construir la residència fortificada, on viuria el cabdill i la seva família. Aquest ha estat una de les principals descobertes de la darrera campanya d’excavació d’aquest estiu. El doctor en Història de la Universitat de Barcelona, David Garcia, ha explicat que és una obra excepcional.

En el marc del festival Tyrica també es va presentar la nova APP de realitat virtual dels jaciments de la Moleta del Remei i de Sant Jaume. El regidor de Cultura, Alfons Montserrat, ha destacat que aquesta serà una eina que permetrà apropar els jaciments als alumnes d’escoles i instituts.

La presentació dels resultats de les excavacions i de la APP es va realitzar aquest dissabte en el marc de Tyrica, el festival iber d’Alcanar. Per a l’ocasió s’han programat exposicions, tallers, animacions, artesania i el tradicional mercat al nucli antic d’Alcanar però també diversos espectacles per entendre com vivien els antepassats. Foto AJUNTAMENT D'ALCANAR.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>