SANT CARLES DE LA RÀPITA

Contundent domini i victòria de la Rapitenca

Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

11/01/2016

La Rapitenca va ser el clar dominador en el partit que el va enfrontar amb el Terrassa. Aquest domini es va transformar en una gran victòria per 3 gols a 0.

Els del Montsià van oferir el seu gran joc habitual i ràpidament van començar a generar ocasions de perill. Primer va ser Àngel amb un u contra u amb el porter egarenc, Carlos. Páez també es va quedar sol enfront del porter del Terrassa però no va tindre la sort de cara.

El gol arribaria al minut 44 de partit en una jugada de córner que transformaria Moha en gol.

La segona meitat va ser més oberta per a tots dos equips però el domini rapitenc era incontestable i Manolo marcaria el 2 a 0 al minut 54, també en una jugada de córner.

Ja en temps afegit marcaria Lucas el tercer en pròpia porteria. Molt mala sort per al Terrassa i bona per a la Rapitenca que amb aquest resultat es situa en setena posició. El proper cap de setmana visita al camp del Vilanova i la Geltrú, equip amb els mateixos 27 punts i empatat en la taula.