SANTA BÀRBARA

Crespo (ERC): ‘A Santa Bàrbara ha arribat l’hora del canvi’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | SANTA BÀRBARA

13/05/2019

El candidat d’Esquerra a Santa Bàrbara, Manel Crespo, ha afirmat que es presenten amb l’objectiu de guanyar les eleccions del 26 de maig i liderar el nou govern d’esta població del Montsià. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Crespo ha dit que les cinc candidatures que es presenten a Santa Bàrbara són un símptoma de “bona salut democràtica”, després de més de 40 anys de governs de Convergència i Unió. En este sentit, ha afirmat que ha arribat l’hora del canvi a Santa Bàrbara.

A més de la llista d’Esquerra i de Junts per Santa Bàrbara, amb l’actual alcalde Alfred Blanch com a cap de llista, al poble també hi ha tres candidatures més: el PSC, el PP i el Moviment Alternatiu Planer, vinculat a Movem Terres de l’Ebre. Quant a possibles pactes, Crespo ha reiterat que la seua idea és guanyar i governar.

Crespo ha promès la creació d’un cos de vigilants municipals, per millorar la seguretat del poble, i també més transparència a l’Ajuntament. De la mateixa manera, també ha proposat la creació d’un casal de joves, el suport a la pagesia, i la revisió del model de festes a través d’una comissió. Amb tot, Crespo ha deixat clar que Esquerra de Santa Bàrbara està a favor de les festes tradicionals amb bous.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>