TORTOSA

Dalmau, obert a participar en alguna candidatura tortosinista


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

11/03/2019

L’independent Xavier Dalmau ha donat més detalls este dilluns de la seua decisió de no repetir a la llista del PP de Tortosa per a les municipals del maig. Dalmau ha revelat que feia mesos que ho havia comunicat als responsables del partit a Terres de l’Ebre i Tarragona. Finalment, fa uns quinze dies, amb motiu d’una nova reunió, el PP es va veure obligat a buscar un altre candidat i es va pensar en Tonyo Vallès.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Dalmau ha dit que coneix molt el nou candidat. També ha descartat que Vallès el puga cridar per formar part de la candidatura del PP a Tortosa.

En canvi, s’ha mostrat obert a formar part d’algun altre projecte polític, tant a l’Ajuntament com en altres institucions. Així, després de defensar la unitat de les dretes, Dalmau també ha dit que meditaria formar part d’alguna agrupació d’electors independent, municipalista i tortosinista.

Dalmau també ha parlat de la seua difícil relació amb l’expresident del PP, Jaume Solé, ara proper a Vox. De fet, li ha desitjat sort, tot i valorar que Solé no va tenir paciència per ser el cap de llista del PP a Tortosa.

Únic regidor del PP en la pitjor època per al partit a Tortosa, Dalmau ha recordat que ha presentat més de 60 mocions, i que nou van ser aprovades per unanimitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>