TORTOSA

De la Vega aposta per un govern del PSOE en solitari


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

29/04/2019

El primer secretari del PSC a les Terres de l’Ebre, Manel de la Vega, ha defensat este dilluns la formació d’un govern del PSOE en minoria, que puga pactar amb les altres forces polítiques d’Espanya des de la centralitat i la transversalitat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, De la Vega ha fet una valoració molt positiva de la victòria socialista a les eleccions generals del 28-A, i ha recordat que Pedro Sánchez ja va governar en minoria durant vuit mesos. Per tant, ara hauran de buscar el diàleg per arribar a “grans acords de país” en temes com la millora de les pensions.

En qualsevol cas, De la Vega ha donat per descartat un govern de Sánchez amb Ciutadans. Sobretot, tenint en compte com ha anat la campanya electoral, amb el partit d’Albert Rivera situat a l’extrema dreta al costat del PP i de Vox.

Segons De la Vega, la continuïtat del govern de Sánchez també ha de permetre tirar endavant actuacions que ja s’havien iniciat a les Terres de l’Ebre, i que un govern de les dretes hauria tallat de soca-rel. Qüestions com la lluita contra la regressió del Delta, l’alliberament de l’autopista AP-7, o el desmantellament del projecte Castor.

A banda, el dirigent del PSC ebrenc ha felicitat Esquerra pels seus bons resultats a Catalunya i la demarcació de Tarragona, on els republicans han estat primera força. Amb tot, De la Vega ha recordat que el PSC ha estat la segona força a molt poca distància, i els demanat “humilitat” i “sentit comú” per acordar polítiques en favor de les persones, del país i del territori.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>