TORTOSA

De la Vega: ‘Tortosa no necessita l’alcalde més independentista del món’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

11/06/2018

Manel de la Vega ha afirmat este dilluns que els socialistes del territori estan conjurats per aprofitar el canvi de govern a l’Estat en benefici de les Terres de l’Ebre. Per exemple, accelerant l’acord per desviar el trànsit de camions de l’N-340 cap a l’AP-7, que ha de ser gratuïta per als residents del territori fins que s’acabe l’actual concessió de l’autopista.

A banda, el primer secretari del PSC a l’Ebre també ha afegit que volen augmentar el nombre de llistes a les municipals del 2019, i que el gran repte polític és aconseguir l’alcaldia de Tortosa.

De fet, De la Vega ha valorat la recent designació de Xavier Faura com a nou cap de llista d’Esquerra. En este punt, el també regidor socialista ha afirmat que Tortosa no necessita un alcalde que siga “el més independentista del món”.

A més, el primer secretari del PSC de l’Ebre ha afirmat que el seu objectiu també és aconseguir les alcaldies de poblacions com Amposta o Móra d’Ebre. De la mateixa manera, ha manifestat la seua voluntat de recuperar la llista socialista de Flix.

En este sentit, De la Vega ha recriminat que els governs del PDeCAT i Esquerra no han invertit gens a les Terres de l’Ebre. De fet, ha dit que l’única obra important que s’ha fet al territori en els darrers vuit anys ha estat la variant de l’Aldea, a càrrec del govern de l’Estat.





Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>