DELTEBRE

DeltaFira i Mescla confirmen l'enlairament de Deltebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

19/05/2018

Aquest divendres Deltebre posava en marxa una nova edició de DeltaFira, la fira multisectorial, i Mescla, la mostra de gastronomia de les Terres de l'Ebre que tenen lloc del 18 al 20 de maig. Una edició consolidada on ressalta la presència de quatre estrelles Michelin i on hi haurà uns 40 estands i la participació de més de 130 empreses. L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, assegura que Deltebre enlaira.

Soler ha tingut paraules d'agraïment cap a qui ha inaugurat la Fira, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, a qui ha donat les gràcies per posar en ordre les infraestructures que Deltebre reclamava. Per la seva part, Font, ha destacat la vivesa econòmica del Delta i de la població ebrenca.

Mescla i DeltaFira han comptat amb un programa replet d'activitats on els productes del territori i la seva gent han estat els protagonistes indiscutibles. Showcookings, cuina d'autor, cocteleria i més de 25 tapes per degustar dels restaurants i xefs que hi participen.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>