DELTEBRE

Deltebre Dansa suma visitants i arriba als gairebé 12.000 espectadors


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

30/07/2018

Dissabte a la nit es tancava la 14a edició de Deltebre Dansa. Durant dues setmanes, 12.000 espectadors han pogut gaudir de més de 40 espectacles de dansa i circ contemporanis. Esta edició del Festival Internacional ha estat marcat per les millores en la qualitat de la programació artística i de la formació de nous talents.

Convidat a la clausura, el President de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet ha destacat l'impacte que suposa per a les arts escèniques de tot el continent esta proposta que es fa des de Deltebre.

Per la seua banda, l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat la persistència i la il·lusió com a atributs fonamentals del Festival Deltebre Dansa en la col·laboració de l'Ajuntament i la mateixa ciutadania del poble.

Tot i acabar la 14a edició, l'organització ja ha aparaulat companyies que fa dos anys que volen programar. Sense avançar els noms sí que han sostingut que es tracta de companyies de gran qualitat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>