DELTEBRE

Deltebre Dansa s’obre a l’atracció natural


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

23/07/2018

Deltebre Dansa s’ha obert als espais històrics i naturals de la població durant este cap de setmana. Unes 1500 persones van poder gaudir de la primera edició del Circuit “Deltebre, atracció natural”, una iniciativa del certamen internacional que marida les arts escèniques i els paisatges naturals del delta.

És el cas de la proposta de Zoé Coudougnan i Camille Guillaume al Mas de Tramontano, on davant un bon grup d’espectadors van representar “In the Same Ship” i “1944”, dos espectacles centrats en regressions del passat.

Els mosquits, una part fonamental del paisatge natural de l’entorn no van ser obstacle per gaudir d’una vesprada de teatre per diferents racons del terme com el “Pelat” de Joan Català al mirador Zigurat, o “Última Vez” de Wim Vandekeybus a l’antic magatzem de la brigada. Tant per a públic com per als mateixos artistes, tot un plaer poder representar en indrets emblemàtics com este.

Deltebre, atracció natural ha servit per a marcar l’equador de Deltebre Dansa. Però encara queda una setmana llarga d’espectacles entre les quals destaquen “Cuculand Souvenir” o el “Soul Train Deltebre”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>