DELTEBRE

Deltebre es projectarà al casc del pilot Marc Alcoba


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

06/06/2018

Una de les promeses del motociclisme, Marc Alcoba, lluirà Deltebre al casc amb la promoció de la marca turística ”Deltebre, atracció Natural” a les curses del FIM Moto2, el pas previ a la competició mundial de MOTOGP.

El pilot canareu escenificava l’acord amb el consistori on es va poder veure el nou casc que començarà a córrer les pistes a partir de la pròxima cursa a Montmeló.

Amb aquesta iniciativa, Deltebre s’uneix a la Reserva de la Biosfera com a acompanyant a les curses del pilot canareu.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, destacava la importància de promocionar-se en diferents àmbits, en un municipi on activitats les activitats esportives també juguen un paper important en l’atracció de visitants.

També convidat a l’acte, Ivan Romeu, president del Consell Esportiu del Montsià i amic de Marc Alcoba. Romeu destacava que el pilot canareu és una aposta segura per la gran projecció de futur que demostra, així com l’esforç per promocionar el seu territori, les Terres de l’Ebre.

Marc Alcoba, de 17 anys, s’estrena aquest cap de setmana a la competició FIM Moto2 amb el Dynavolt al Circuit de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>