DELTEBRE

Deltebre presenta el nou servei de recollida d’escombraries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | DELTEBRE

27/10/2018

A Deltebre la maquinaria ja està preparada per començar a treballar el proper dilluns 29 d’octubre. Després de mesos de lluita per aconseguir gestionar el servei han presentat el nou contracte de residus i imatge de poble que es farà a través d’una UTE entre Innovia Coptalia i Fornos Contenidors. L’alcalde, Lluís Soler, assegura que el servei serà de més qualitat i més econòmic.

L’Ajuntament contempla que amb el nou servei s’estalviaran al voltant d‘1.156.000 euros en els propers sis anys. Per a la butxaca dels ciutadans la rebaixa arriba en la taxa municipal d’escombraries que es reduirà 15 euros anuals però que, en els propers anys, podria seguir reduint-se.

El nou servei d’imatge de poble aglutina la recollida d’escombraries, la gestió de deixalles, neteja viària i neteja de platges. Així es contempla la neteja del nucli i la platja de Riumar i les platges de la Marquesa i de la Bassa de l’Arena. En els propers sis mesos s’aniran implementant millores valorades en 600.000 euros com la posada en circulació de nous camions de recollida o la instal·lació de nous contenidors.

Fins ara, la neteja i recollida de brossa es feia a través del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) però des de l’ajuntament van decidir prescindir-ne al·legant la millora del servei i un important estalvi econòmic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>