AMPOSTA

Demòcrates impulsa el moviment Primàries Catalunya a Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

05/12/2018

La iniciativa ciutadana Primàries Catalunya, que busca crear llistes d’unitat independentista per garantir ajuntaments compromesos amb la República Catalana després de les municipals del 2019, també ha començat a activar-se a les Terres de l’Ebre. Un dels seus impulsors és l’ampostí Josep Antoni Obalat, portaveu de Demòcrates per Catalunya al territori. Obalat veu este moviment com una oportunitat per regenerar la política i empoderar la ciutadania, per fer efectiu el mandat de l’1 d’Octubre.

En el cas d’Amposta, des del PDeCAT també s’ha apostat per una llista unitària de l’independentisme, però Esquerra d’Amposta, que governa amb majoria absoluta, d’entrada s’hi ha desmarcat. Siga com siga, Obalat ha dit que, només si Primàries Amposta no tira endavant, Demòcrates farà llista pròpia.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Obalat també ha assenyalat que als grans partits no els interessa que es parle de Primàries Catalunya. Segons el web oficial, ja és segur que hi haurà primàries per la independència a Tortosa i també s’està treballant per fer una llista unitària a Ulldecona. De fet, el moviment Primàries Tortosa es presenta oficialment el proper 11 de desembre. A Sant Carles de la Ràpita, el regidor de Solidaritat, Àlex Cervera, també ha manifestat el seu interès en impulsar Primàries Catalunya a la població.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>