ULLDECONA

Denuncien el tancament de Parcs de Bombers com el d’Ulldecona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | ULLDECONA

29/12/2018

Portes tancades al Parc de Bombers d’Ulldecona. Una situació insòlita que des del mes de desembre ja s’ha repetit fins a set vegades i que tornarà a ser així el proper 1 de gener. La manca de personal obliga a molts parcs del territori a tancar per cobrir altres zones. Bombers i polítics del territori denuncien que s’ha fet una mala gestió tant pel que fa a recursos humans com al material que els permet treballar amb garanties.

L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha denunciat la situació i ha assegurat que va enviar una carta al Departament d’Interior demanant personal i recursos però encara no ha rebut cap resposta.

Els tancaments afecten a altres parcs tant de Tarragona com de Tortosa o Amposta. Com a mesura de protesta des del passat 10 de desembre els bombers han deixat de fer hores extres i això ha posat de relleu la manca de personal. Asseguren que la situació és caòtica i expliquen que es tornaran a reunir el proper mes de gener per prendre decisions però avisen que perquè les coses tornin a funcionar manquen gairebé 1.000 bombers i una bona inversió en material.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>