Derbi vibrant entre l'Amposta i l'Ampolla

Natàlia Barraguer | AMPOSTA

11/03/2019

Amposta 4 - 2 Ampolla

Aquest passat diumenge, els espectadors van poder gaudir d'un gran derbi entre l'Amposta i l'Ampolla, on els dos clubs van sortir molt concentrats. Tot i la gran igualtat que va imperar durant la primera meitat, l'equip visitant va obrir el marcador al minut 14, per mitjà de Robert Cabrera, que va aprofitar un mal refús de la defensa dels ampostins. La primera part va seguir molt igualada però el marcador no es va tornar a moure.

La segona meitat va ser vibrant. L'equip local va sortir molt endollat i buscant amb molta insistència el gol de l'empat. Aquest va arribar al minut 63, obra de l'ampostí Sergi José. Nou minuts més tard Carles Kader consumava la remuntada i posava el 2-1 al marcador. Però l'alegria de l'Amposta va durar només 4 minuts, que va ser el temps que va necessitar l'Ampolla, per mitjà de Samuel, per empatar el matx i posar el 2-2 quan faltaven dotze minuts pel final.

En els últims minuts els dos equips van seguir buscant la victòria. Però va ser l'Amposta el que va aconseguir avançar-se al marcador al minut 85 per mitjà d'Òscar Rodríguez, que havia ingressat al camp al principi de la segona meitat. Al minut 89, amb l'equip visitant bolcat sobre la porteria local buscant l'empat, l'Amposta va sentenciar el partit, amb un gol de Ferran Lluís, fent pujar el 4 a 2 final al marcador.

Amb aquest resultat l'Ampolla baixa a quarta posició amb 46 punts. En canvi l'Amposta puja fins a la cinquena posició, sumant 39 punts.