Derrota de les noies de l’handbol ampostí

Míriam Gavaldà | AMPOSTA

11/02/2019

CH Amposta 24- 27 Joventut Handbol Mataró

Mala jornada per a l’Amposta en el partit que ha jugat a casa contra el Mataró corresponent a la 19a jornada a la Divisió de Plata femenina. El resultat final per a les xiques que entrena Mateu Castellà ha estat de 24 – 27 donant la victòria al Mataró, més posat en el joc. L’equip de Mateu Castellà ha tingut poques opcions arribant al descans amb un resultat d’11 – 15.

Les ocasions més clares per remuntar el partit han estat l’empat a 16 en tornar del descans, i després el 22 – 23 a falta de deu minuts per acabar el partit.

La victòria consolida les noies del Mataró a la part mitjana de la taula amb 22 punts. Mentre que les ampostines se situen en setena posició amb 18 punts.

Xoana Lacoi amb vuit gols i Gemma Gálvez amb cinc van ser les màximes anotadores de l’equip ampostí.