AMPOSTA

Derrota de penal

Albert Pascual | AMPOSTA

01/02/2016

Nova derrota de l’Amposta aquesta vegada al seu estadi contra el Vilaseca. Els tarragonins són un incòmode rival que amb aquest resultat ja apunten a la part alta de la taula classificatòria.

Els dos conjunts no han tingut intenció de guardar el resultat. Des del començament del partit han ofert un joc ofensiu i ràpid tot i les poques ocasions de gol.

Als cinc minuts de partit, Becerra busca el primer gol de l’Amposta en un xut que atura el porter Rodri, molt encertat durant els 90 minuts.

Al minut 20’, de nou Becerra posa el punt de mira sobre la porteria del Vilaseca en rematar de cap una centrada de Gustavo que acaba al fons de la xarxa rival. Però el de diumenge no era el dia per l’Amposta i l’àrbitre, Padrós Baciero, anul·lava per suposat fora de joc que l’afició ampostina va protestar de valent.

Abans d’acabar la primera part de partit, el Vilaseca va tenir l’oportunitat de posar-se davant en el marcador en dos clares accions de perill que va salvar Guillem Pallisé.

A la segona meitat el joc no canviava massa. Al minut 53’ un penal també força discutit de Rafa sobre Cuéllar seria llençat per Àlex aconseguint d’aquesta manera el 0 a 1 al marcador.

Després del gol, l’Amposta va ser l’únic i clar dominador del joc però amb mala sort per als homes d’Albert Company incapaços de batre la porteria de Rodri.

Amb un gol solitari acabaria el partit, i amb aquest resultat l’Amposta es queda a la part baixa de la taula classificatòria. Un altra jornada en zona de descens directe.