RIPOLLET

Derrota del Cantaires davant d’un dels líders absoluts de la lliga.

Natàlia Barraguer | RIPOLLET

05/03/2019

El Cantaires Tortosa va perdre ahir davant un Ripollet imparable. Tot i que els ebrencs van fer un bon joc durant la primera part, el Ripollet va posar de manifest la diferència que hi ha actualment a la taula classificatòria i es va fer amb la victòria de forma contundent amb un resultat de 91 a 71.

Els Cantaires eren conscients que visitaven a un dels rivals més difícils de la lliga. Durant el primer quart els dos equips van oferir un gran espectacle que va acabar amb un empat a 24. El segon quart va continuar amb la tònica igualada del primer però el de Ripollès ja va marxar amb 5 punts d'avantatja al descans. A la represa el Ripollet es va imposar amb claredat fent créixer la diferència fins als 19 punts al final del tercer quart. Tot i que la igualtat va dominar l'últim temps, finalment els Cantaires van perdre de 20 punts.

Comença el compte enrere a la lliga i els tortosins necessiten capgirar la dinàmica per salvar la categoria. El Cantaires és ara el segon per la cua en posició de descens, seguit pel Badalona. Lidera la taula el Badalonès i el Ripollet.