CAMARLES

Desarticulen un punt de venda de drogues a Camarles


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | CAMARLES

24/11/2018

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un punt de venda de drogues en un habitatge de Camarles. Amb la col·laboració de la Policia Local del municipi, es va detenir el seu responsable, un home de 51 anys, veí de Camarles i de nacionalitat colombiana, per un delicte contra la salut pública. En l'escorcoll del domicili, que va tenir lloc dijous, es van comissar 17 paperines de cocaïna, 69 grams de cocaïna en roca, un pot amb cabdells de marihuana, una bàscula de precisió i substància de tall, així com la quantitat de 1.170 euros en efectiu. El detingut ha passat a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa i ha estat decretada la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació havia començat al març quan es van rebre informacions sobre un domicili on s'estaria traficant amb substàncies estupefaents. Diàriament entraven i sortien persones de la casa, després d'estar-s'hi poca estona i un cop identificades els agents van comprovar que duien drogues.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>