AMPOSTA

Descens consumat

Albert Pascual | AMPOSTA

09/05/2016

L'Amposta ja és equip de segona catalana. Tot i dominar el partit que jugava a casa contra el Balaguer, l'equip lleidatà, amb un mínim desgast ha aprofitat dues errades defensives per guanyar l'encontre que situa al conjunt de la Noguera en segona posició. Per altra banda, amb aquest resultat, l'Amposta ja és matemàticament equip de segona catalana per la pròxima temporada.

Els homes d'Albert Company han portat tot el pes del partit, tant a la primera meitat com al començament de la segona fins a l'arribada del gol del Balaguer després d'una falta rematada de cap per Adrià. Era el minut 65' de partit.

La sentència arribava a falta d'un quart d'hora per acabar el partit quan una pilota perduda a la línia mitjana del camp ha propiciat una contra del Balaguer que de nou Adrià enviava al fons de la porteria de Guillem.

Amb resultat de 2 a 0 acabava el partit i amb un guió paregut al de la resta de la temporada. L'equip dominant la posició de la pilota, però dins les dues àrees sense sort de cara al remat.

Consumat el descens, l'Amposta encara ha de jugar els tres partits que queden d'aquesta temporada. El primer al camp del Catllar i després, també desplaçament a Viladecans. La temporada acabarà a casa contra el líder, el Castelldefels.