MÓRA LA NOVA

Dijous arrenca la campanya de navegabilitat al riu Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | MÓRA LA NOVA

16/04/2019

Com ja és tradicional, aquest proper dijous 18 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa, s’obre la nova campanya de navegabilitat de l’Ebre en el tram comprés entre Ascó i Amposta, d’uns 95 quilòmetres. El director de l’Idece, Alfons Montserrat, ha recordat que la temporada anterior l’inici es va veure retardat per l’alt cabal, però enguany, assegura ja està tot a punt per a que els usuaris de les embarcacions puguin gaudir de la navegabilitat pel riu.

L’IDECE segueix un rigorós control per evitar la propagació de les plagues que castiguen el delta de l’Ebre. El tècnic responsable de la gestió del canal navegable, Juan Carlos Alemany, ha explicat que aquests controls es realitzen als embarcadors de Tortosa i Benifallet, i aquesta temporada, com a novetat, al de Móra la Nova. També ha advertit que hi haurà molts macròfits.

Segons dades de l’Idece, al voltant de 2.900 vaixells fluvials a motor i prop de 20.000 piragües acostumen a navegar per l’Ebre durant la temporada. La temporada de navegabilitat per l’Ebre s’allargarà fins a l’1 de novembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Oposició contundent sí, irresponsable no

Enric Roig
PORTAVEU DEL PSC DE TORTOSA

Enfilem el camí cap a la Mancomunitat de l'Ebre

Xavier Faura
PRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>