AMPOSTA

Dolorosa derrota: s'ha de reaccionar

Albert Pascual | AMPOSTA

07/03/2016

L’Amposta torna a caure derrotat i veu com cada setmana se li complica una mica més la salvació de la primera catalana. Precissament la setmana que ve tenen un important derbi comarcal amb la Rapitenca.

Els primers compassos de partit van ser de clar domini local, tenint fins i tot ocasions per avançar-se en el marcador. En la primera ocasió que va tenir el Reddis per apropar-se a la porteria contraria, després d’un contracop ben portat pels reusencs, i d’un fort xut des de fora de l’àrea, Jordi marcaria el primer gol per al Reddis al minut 13 de partit.

Poc després del quart d’hora, l’Amposta empatava en un penal que transformava Joan Sabaté. Era el minut 17.

L’equip del Montsià portava el ritme del partit i dominava la pilota, però no va ser capaç de marcar més gols tot i tenir ocasions per fer-ho.

Quan faltaven cinc minuts pel descans, el Reddis, per mediació de Riki avançava de nou als de Miki Aguza. Amb 1 a 2 s’arribaria al descans i aquest resultat es mantindria durant tota la segona part.

Tot i que l’Amposta ho ha seguit intentant, la falta d’encert en les triangulacions i la poca efectivitat golejadora de l’equip d’Albert Company ha condemnat als del Montsià.

L’Amposta ja porta set partits sense aconseguir la victòria, o només un punt de 21 possibles.