TORTOSA

Domini clar del Tortosa en el derbi contra el Jesús Catalònia

Albert Pascual | TORTOSA

07/03/2016

El CD Tortosa referma la segona posició amb 49 punts en guanyar clarament el derbi local contra el Jesús Catalonia per 4 a 1. La superioritat roig i blanca va ser absoluta durant la primera meitat de l’encontre. Chillón estrenava el marcador al primer minut de partit i ampliava Blanes al cap de mitja hora.

La segona part de l’encontre va ser una mica més animada i el Jesús Catalonia no va rendir-se. Així les coses, Ondozabal retallava distàncies al 53’, però això no seria suficient i la màquina tortosina, millor engranada treia de polleguera la defensa del Jesús. Així, Benaiges marcaria en pròpia porta al 57’. El 4 a 1 final el marcaria Sorolla al 84’.