DELTEBRE

Domini ebrenc a la Lliga Catalana de Llagut


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

06/08/2018

La 16a Lliga Catalana de Llaguts tornava a lo Passador, però esta vegada a la riba de Deltebre en la seua cinquena jornada. Un cop més es va tornar a demostrar el domini ebrenc en esta modalitat on el Club Nàutic Flix encapçala la classificació amb 77 punts, seguit quatre punts per darrere de l’equip amfitrió, l’Associació Esportiva Xino-Xano en la categoria sènior masculí. Des del club de Deltebre, aspiren a fer pòdium, que ja tenen a tocar, també en veterà femení.

Així les coses, el Club Nàutic Flix va acabar en primera posició a la Final A dels 1500 metres absolut masculí, i els locals del Xino-Xano van guanyar la final B. Els veterans de l’equip de Deltebre també van guanyar als 1000 metres, acompanyats pels flixancos.

Pel que fa a les veteranes, les de Deltebre i les de Flix van acabar en segona i tercera posició respectivament. En categories inferiors, les juvenils del CN Flix van acabar segones a la final dels 1000 metres, mateix resultat que els infantils del Club Nàutic Móra d’Ebre.

Al final, granissat ben fresquet per a tots els participants en una jornada de calor sufocant al cor del Delta. Però pel que ens expliquen, sembla que ja estan acostumats...

A la Lliga Catalana de Llagut li queden dos jornades a Lloret i Cambrils.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>