ALCANAR

Dos ferits en un nou accident a Alcanar entre un cotxe i un camió


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



ACN | ALCANAR

10/05/2018

Dues persones han resultat ferides, una d'elles de gravetat, en un xoc que ha tingut lloc aquest dimecres a la nit a la carretera N-340, al seu pas per Alcanar, entre un cotxe i un camió cisterna.

Els Bombers han rebut l'avís del sinistre por abans de les 21.30 al quilòmetre 1.065 d'aquesta via. Hi han enviat quatre dotacions, que quan han arribat a l'indret han hagut d'excarcerar el conductor de l'automòbil de l'interior de les restes del vehicle. Després l'han atès efectius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques, que també han hagut d'atendre un altre home. Un dels afectats ha quedat ferit greu i ha estat evacuat a l'Hospital de Tortosa i l'altre ha patit ferides de poca gravetat i ha estat traslladat a Hospital d'Amposta.

A conseqüència del xoc, el camió cisterna, que transportava oli vegetal, ha perdut part de la càrrega. A causa de les fuites a la cisterna els Bombers van haver d'activar un altre camió per transvasar la part que encara no s'havia perdut. L'incident ha obligat a tallar l'N-340 fins passades les 5 de la matinada de dijous.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>