AMPOSTA

Dur resultat per l’Amposta

Albert Pascual | AMPOSTA

25/01/2016

Cop dur per l’Amposta que es retroba amb la derrota, esta vegada en la seva visita al camp del Vista Alegre de Castelldefels. L’equip del Montsià no ha donat la seva millor imatge tot i començar tenint la pilota i tenint la primera i quasi única ocasió de perill en la primera part enviant una pilota al pal al minut 3.

Al cap de 30 minuts el Vista Alegre s’avançava en el marcador mitjançant Sani. Cano al 67’ ampliaria la diferència. L’Amposta retalla distàncies al 80 en un penal per mans dins l’àrea. Gustavo marca el 2 a 1.

Tot i semblar que es podria pensar a empatar el partit a 10 minuts per al final, Sani dóna el gol de la tranquil·litat al Vista Alegre i ja amb el partit sentenciat, Dani Hernández marca el definitiu 4 a 1.