TORTOSA

ERC-Tortosa Sí proposa la creació d'un consell de salut


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

20/03/2019

La creació d'un consell de salut com una eina de participació ciutadana i l'elaboració d'un pla local de salut pública són dues de les propostes que el candidat de ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura, va exposar aquest dimarts en la taula de debat "Fem de Tortosa una ciutat saludable", a la Cambra de Comerç de Tortosa.

També es va plantejar la necessitat d'enfortir l'assistència primària i atreure i retenir professionals sanitaris a les Terres de l'Ebre. Quant a la concentració de l'atenció pediàtrica al CAP Baix Ebre, Faura ha insistit que la mesura busca garantir la correcta atenció i ha lamentat que alguns partits facin electoralisme en un tema com la salut, on assegura els trobaran per arribar a consensos.

L'ampliació de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta també és una prioritat és ERC-Tortosa Sí, que no renuncia a la construcció d'un nou hospital a mitjà termini. // Foto ERC TORTOSA.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>