AMPOSTA

ERC lidera el nombre de candidatures a l’Ebre per a les municipals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Joaquim Domingo | AMPOSTA

25/04/2019

ERC ha fet una valoració positiva de les seves llistes municipals a les Terres de l’Ebre. El president comarcal i alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha dit que presenten dotze llistes de dotze municipis del Montsià. Destaca la recuperació de la llista de Freginals, i que per primer cop hi haurà llista a Mas de Barberans.

Tanmateix, reivindica que la creació de la República Catalana comença des del municipalisme; per tant, també des de l’àmbit comarcal.

El president d’ERC a la Terra Alta, Ramon Jornet, també ha fet una valoració positiva amb les vuit candidatures ja consolidades, que la situen com a segona força a la comarca.

Per primera vegada, el Baix Ebre tindrà 14 llistes republicanes. Enric Adell, president d’ERC al Baix Ebre, també ho ha valorat de manera positiva, remarcant que són primera força a la comarca, i que el seu objectiu és aconseguir totes les alcaldies.

Finalment, ERC de la Ribera d’Ebre consolida 12 llistes als catorze municipis de la comarca. El president de la Federació de l’Ebre, Alfons Montserrat, ha conclòs que ERC és la força política amb més candidatures, i que per tant és el referent municipalista a les Terres de l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>