TORTOSA

ERC no descarta cridar Florentino i la ministra a la comissió del Castor


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

08/06/2018

Esquerra no descarta citar Florentino Pérez i la nova ministra de Medi Ambient a la comissió d’investigació del projecte Castor. El ple del Parlament va aprovar esta setmana una proposta de resolució d’Esquerra, que finalment va presentar conjuntament amb Junts per Catalunya, Catalunya En Comú i la CUP. De fet, la diputada ebrenca d’Esquerra, Irene Fornós, ha destacat que tots els grups del Parlament hagen donat suport a la creació de la comissió d’investigació sobre el Castor, al contrari del que va passar al Congrés dels Diputats i al Senat.

Ara la junta de portaveus es reunirà i definirà quin serà el pla de treball de la comissió. Si és possible, abans de l’estiu. Serà quan els grups decidiran a quines persones citaran perquè compareguen davant de la comissió.

Ha sigat un este punt que Fornós ha detallat a quines persones podria citar la comissió. Així, no ha descartat que la nova ministra Teresa Ribera puga ser una de les persones citades. I és que Ribera, com a secretària d’estat de Canvi Climàtic, va resoldre que el Castor no necessitava un estudi d’impacte ambiental.

Esquerra considera que la indemnització al grup ACS pel tancament del projecte Castor és un ajut d’estat encobert. En este sentit, els republicans afirmen que Florentino Pérez hauria de retornar els diners que ja ha cobrat. De fet, també alerta que el projecte no s’ha acabat, i que caldria desmantellar les instal·lacions del magatzem submarí de gas i de la planta terrestre.





Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>