TORTOSA

ERC presenta els candidats ebrencs a les eleccions municipals


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

16/02/2019

ERC a les Terres de l’Ebre ha presentat aquest dissabte a la plaça de l’Absis de Tortosa els candidats ebrencs a les eleccions municipals. El president de la Federació d’ERC a l’Ebre, Alfons Montserrat, ha assegurat que ja tenen 47 candidatures tancades mentre que n’hi ha d’altres en procés. Montserrat ha destacat l’ascens de candidatures des del 2011 a l’actualitat i el fet que la majoria de llistes són cremallera.

Entre les candidatures destaquen les de Mas de Barberans i Aldover, pobles que per primera vegada des de la recuperació de la democràcia tenen candidatura republicana.

L’acte ha estat presidit pel conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Alfred Bosch, que ha remarcat que des de la seua conselleria està encantat de defensar el país i les Terres de l’Ebre. Bosch ha assegurat que per protegir els drets i la democràcia cal guanyar totes les eleccions.

El conseller ha indicat que davant les eleccions espanyoles seran una muralla de vots per impedir que la ultradeta i la intolerància els passi per damunt.

Bosch també ha explicat que el govern espanyol a l’exterior, encapçalat pel ministre Josep Borrell, està neguitós amb la tasca que es fa des de la seua conselleria per difondre la situació a Catalunya. Indica que s’ha de dir la veritat i mostrar que a Espanya hi ha un judici polític contra presos polítics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>