TORTOSA

ERC realitzarà trobades institucionals per ser el màxim “d’útil i eficaç” pel territori


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Xavi Llambrich/Cinta Bonet | TORTOSA

17/07/2019

La Federació d’ERC a les Terres de l’Ebre vol millor la coordinació interna per tal de ser el més útils i eficaços possible després d’haver-se convertit en la força hegemònica al territori. Amb aquest objectiu, aquest dimarts a la tarda es va celebrar la primera Trobada Institucional d’Esquerra Republicana a les Terres de l’Ebre. El president de la Federació de l’Ebre ERC i futur diputat al Parlament de Catalunya, Alfons Montserrat, va destacar el pes aconseguit pel partit al territori, fet que afirma que justifica realitzar aquest tipus de trobades de forma periòdica.

Montserrat també va detallar algunes de les problemàtiques que preocupen als republicans.

El vicepresident de la Diputació de Tarragona i alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va afirmar que des de la Diputació treballarà per afavorir l’Ebre.

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, ha dit que els alcaldes de la comarca estan treballant per a que l’incendi que ha afectat la Ribera d’Ebre es vegi com una oportunitat.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, ha valorat el fet que ERC tingui la presidència de tots els consells comarcals a l’Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>