MÓRA D'EBRE

El Batea segueix imparable

Albert Pascual | MÓRA D'EBRE

25/01/2016

No hi ha límits per al Batea, indiscutible líder de la tercera catalana. Aquest cap de setmana, l’equip de José Alejandro Curto s’ha acarnissat amb l’Olímpic Móra d’Ebre en guanyar-lo per 1 a 6.

El protagonista del partit ha estat Agustí Fornós que ha marcat tres dels sis gols del Batea. Els dos primers marcats per aquest jugador han sigut al minut 18’ i 34’. La resta de gols vindrien a la segona part. Enric Suñé marcava el 0 a 3 al minut 57’ i a 60’ retallava distàncies l’Olímpic en un gol obra de Pau Muñoz. Aquesta ha estat l’única alegria per als de Venancio González.

Jordi Vilanova al 80’ marcaria el quart i un minut després Agustí Fornós, marcaria el seu tercer gol i l’1 a 5.

Un minut abans del temps afegit, Eloi Gabalda encara tindria l’oportunitat de marcar l’1 a 6 definitiu per al Batea, equip que porta cinc jornades guanyant i vuit sense conèixer la derrota.