CAMARLES

El Camarles planta cara

Albert Pascual | CAMARLES

10/10/2016

Un Amposta en bona ratxa s'endú els tres punts després de derrotar al Camarles, equip que no li va ficar fàcils les coses als homes d'Albert Company.

El marcador el va inaugurar al minut 20 Cardona gràcies a una assistència de Felipe, però el Camarles no va tardar a reaccionar i al cap de cinc minuts Edgar Samper empataria el partit.

Iván González tornaria a avançar als ampostins en la darrera jugada abans del descans en un xut a mitjana alçada que no podria aturar el porter camarlenc.

A la tornada seria l'Amposta l'equip que més pressionaria sense deixar espai als jugadors del Camarles que en una ocasió l'encertarien per tornar a igualar el partit. Era el minut 71 i Raül Teixidó assistia a Marcos per batre a Iniesta.

Quan semblava que el partit acabaria en empat, Eudald Recasens assisteix una pilota a Felipe per donar la victòria a l'Amposta amb el 2 a 3 definitiu al minut 89.